Pàgines

dimecres, 27 de maig de 2020

ACTIVITAT D'INFORMÀTICA

HOLA A TOTS I A TOTES!!

A les dues últimes activitats hem estudiat com funciona internet i quines són les normes bàsiques de seguretat per fer-lo servir.

Ara posarem a prova tot el que hem après amb un petit examen!

Per fer-lo haureu de seguir els següents passos:

1. Cliqueu a "ACCEDIR A L'EXAMEN" (està després d'aquestes instruccions). Aquest enllaç us portarà al test.

2. Haureu de posar el vostre correu electrònic i el correu dels vostres pares. Així quedarà registrada la vostra resposta i podré veure els vostres resultats!

3. Heu de respondre a cadascuna de les 13 preguntes que hi trobareu. Penseu que només hi ha UNA resposta correcta.

4. Quan acabeu l'exaxmen heu de fer click a "ENVIA". Així es registraran les vostres respostes.

5. Després de clicar a "ENVIA" podeu clicar a "MOSTRAR LA PUNTUACIÓ". Així podreu veure les respostes correctes i una petita explicació de cada pregunta.

Només podreu fer l'examen UNA VEGADA. Recordeu abans de fer-lo repassar les dues presentacions que trobareu al bloc. Podeu fer l'examen amb tots els materials que vulgueu (les presentacions anteriors, els vostres apunts, internet...). No hi ha límit de temps per a fer-lo, així que és important que us penseu bé les respostes!

A continuació us deixo l'enllaç per començar. És important que us llegiu amb atenció les preguntes, una, dos o les vegades que siguin necessàries.

ACCEDIR A L'EXAMEN

Espero que tots i totes el feu molt bé!!! De ben segur que així serà! ÀNIMS!

AH!! Quan hagueu acabat de fer l'examen i de veure les respostes encertades, us deixo un vídeo d'un canal de Youtube que m'ha semblat molt interessant i divertit perquè us ho passeu bé i disfruteu mirant-lo i escoltant-lo!


Molt bona setmana a totes i a tots!! Recordeu que per qualsevol dubte em podeu enviar un correu electrònic a l'adreça:  iamate@xtec.cat

Una abraçada ben gran!

IsabelCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada