Pàgines

dimecres, 19 de maig del 2021

Projecte Casa IV - 5èC

Els i les alumnes de 5è C ja hem acabat els projecte que vam començar fa molts mesos sobre les CASES.

Aquest projecte l'hem fet en quatre grups, que hem treballat junts en totes les activitats.

Farem una mica de recopilació perquè veieu tot el que hem treballat: 

Per una banda, vam mesurar la nostra habitació i vam dibuixar-la al pati de l'escola, vam introduir-nos en el món del dibuix a escala per poder fer el plànol de la casa que volíem dissenyar, vam dissenyar la nostra casa a la web https://home.by.me/es/ i vam utilitzar cartró ploma per fer la maqueta de la nostra casa. Per fer tot això, hem treballat les àrees, les proporcions i el dibuix a escala. 

Per una altra banda, hem vist molts anuncis de cases a https://www.habitaclia.com/ i hem vist com s'escriuen aquest tipus de text, hem comparat preus de cases a diferents territoris de Catalunya i amb aquesta informació, li vam posar un preu a la nostra casa i vam fer el nostre anunci.

I per últim, vam anar al Museu de la Ciència per veure com funciona l'energia solar i com la podíem utilitzar a les nostres cases.

Encara tenim pendent fer una xerrada amb dos arquitectes, que amb el que ens expliquin i les preguntes que tenim preparades per fer, segur que ens aclareixen alguns dubtes que no hem sabut resoldre.

El més important, hem treballat molt en grup, amb tot el que això comporta: repartir tasques, posar-nos d'acord, debatre, etc.

Aquí teniu la feina feta pels quatre grups, cliqueu per veure cada casa amb més detall. 👇


Casa Junhao, Yaima, Ashley i Mame Mor

     
Casa Alberto, Mohamed i Álvaro

Casa Nydia, Zakaria, Yohandry i Ivana

Casa Danilo, Naiara, Nouha i Mari LuzCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada