Pàgines

dilluns, 26 d’octubre de 2020

BOOKFLIX

 BOOKFLIX

Les classes de 5è volíem que la lectura fora més divertida i motivadora aleshores pensarem, i perquè no fer un Netflix però de llibres.
Us presentem el BOOKFLIX, serà la nostra plataforma de llibres de la classe on amb la lectura ens trobarem súper poders que ens serviran per al nostre dia a dia. A més, un cop acabat el llibre hauran d'emplenar un quadern de lector. Així aconseguiran un gomet al seu carnet lector que consta de tres nivells de lectura: el carnet caragol, el carnet nivell ratolí i el carnet nivell linx. Al nostre plafó de la classe anirem col·locant tots els llibres que llegim al llarg del curs.
                         
Com més llibres llegeixen més nivell lector tindran!

En què consisteix?
1. Cada alumne haurà d'escollir un llibre per a llegir a la classe durant l'estona de lectura
2. Una vegada l'alumne acabi el llibre haurà de veure quin súper poder l'hi ha atorgat aquest llibre3. Ha d'emplenar de la fitxa de súper lectors on posaran el superpoder, com es titula el llibre, el seu autor i editorial, la data d'inici i final, si li ha agradat, quin és el seu personatge favorit, que és el que més li ha agradat i inventar un final diferent del del conte.4. Un cop ja emplenat ha d'explicar-ho a la resta dels companys així aconseguirà un gomet al carnet lector.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada