Pàgines

dimecres, 29 d’abril de 2020

ACTIVITAT D'INFORMÀTICA

BON DIA A TOTES I A TOTS!!! 😃😃😃

En primer lloc us volia felicitar pels vídeos, fotos i escrits que m'heu enviat sobre l'activitat de L'Ampolla! M'han agradat molt i crec que heu fet una molt bona feina!!Per aquesta setmana us presento una nova activitat. Ara us proposo investigar una mica sobre Internet per a veure com funciona i en què consisteix. Penseu que ens passem el dia utilitzant Internet (mirant vídeos, accedint a xarxes socials...) però no en sabem gaire sobre el seu funcionament!!

Per a treballar sobre aquest tema us adjunto a continuació una presentació que us he fet tractant els principals aspectes sobre Internet. Recordeu que la presentació és interactiva i haureu d'anar clicant a les diferents imatges i "botons" per a veure més informació!! Mireu de no deixar-vos cap contingut sense veure!

A la última diapositiva veureu unes preguntes que haureu de respondre. Feu-me-les arribar al meu correu electrònic: iamate@xtec.cat
També em podeu enviar a aquest correu qualsevol dubte o consulta sobre l'activitat. No deixeu de preguntar-me el que necessiteu!!

Recordeu que us trobo molt a faltar!! Una abraçada ben gran a totes i a tots i contineu fent tant bona feina com fins ara! 😗😗😗

Isabel

Aquí teniu la presentació! Ara la feina és vostra! ANIMEU-VOS a entrar:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada